Politica de livrare și returnare

Ultima actualizare: 01.06.2023

  1. Livrare

(a) Ne străduim să procesăm și să livrăm comenzile dumneavoastră cât mai repede posibil. Produsele comandate vor fi expediate către adresa de livrare furnizată în momentul plasării comenzii.

(b) Costurile și termenii de livrare vor fi afișate în timpul procesului de finalizare a comenzii. Vă rugăm să rețineți că aceste costuri și termeni pot varia în funcție de locație și de greutatea comenzii.

(c) Vă rugăm să verificați cu atenție adresa de livrare furnizată înainte de finalizarea comenzii. Nu suntem responsabili pentru livrarea incorectă a produselor în cazul în care adresa furnizată este inexactă sau incompletă.

  1. Returnarea produselor

(a) Acceptăm returnarea produselor doar în următoarele condiții:

  • Produsul returnat trebuie să fie neutilizat, în stare perfectă și în ambalajul original.
  • Returnarea trebuie să fie solicitată în termen de 30 de zile de la primirea produsului.
  • Trebuie să furnizați dovada achiziției (de exemplu, factura sau bonul fiscal).
  • In cazul primirii de cadouri impreuna cu comanda, acestea trebuiesc returnate altfel valoarea lor se va retine din suma returnata.

(b) Pentru a solicita o returnare, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact din secțiunea 5.

(c) Costurile de returnare vor fi suportate de către dumneavoastră, cu excepția cazului în care produsul returnat este defect sau a fost livrat greșit din vina noastră.

(d) În cazul în care returnarea este acceptată și produsul este primit în stare corespunzătoare, vom emite un ramburs sau vom oferi un credit în valoarea produsului returnat, fără a include costurile de transport inițiale.

  1. Politica de rambursare

(a) În cazul în care produsul returnat este acceptat și o rambursare este emisă, vom efectua rambursul folosind metoda de plată utilizată inițial în momentul achiziției.

(b) Vă rugăm să rețineți că procesarea rambursului poate dura câteva zile lucrătoare, în funcție de metoda de plată și de politica băncii dumneavoastră.

  1. Excepții

(a) Anumite produse, cum ar fi produsele perisabile sau cele de igienă personală, nu pot fi returnate din motive de siguranță și sănătate.

(b) Nu acceptăm returnarea produselor personalizate sau a celor care au fost utilizate în mod evident înainte de returnare.

  1. Contact

Pentru a solicita o returnare sau pentru a obține informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa contact@nailexpert.ro sau prin poștă la adresa Fagului 6, Tunari, Ilfov. Vă rugăm să furnizați numele dumneavoastră complet, numărul comenzii și motivul returnării în mesajul dumneavoastră.

  1. Modificări ale Politicii de livrare și returnare

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza această Politică de livrare și returnare în orice moment. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Orice modificări ale Politicii de livrare și returnare vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe Website.

Data de intrare în vigoare: 01.06.2023