Termeni și Condiții

Acești Termeni și Condiții (“Acord”) guvernează utilizarea dvs. a website-ului nailexpert.ro (“Website”) deținut și operat de Arlechin Trading SRL (“Compania”). Vă rugăm să citiți cu atenție acest Acord înainte de a accesa sau utiliza Website-ul. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a Website-ului, sunteți de acord să fiți obligat de termenii și condițiile acestui Acord. Dacă nu sunteți de acord cu toate termenii și condițiile, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Website-ul.

  1. Drepturile de proprietate intelectuală

(a) Toate drepturile de proprietate intelectuală referitoare la Website și conținutul acestuia (incluzând, fără a se limita la, texte, imagini, grafică, logo-uri, mărci comerciale, software etc.) sunt deținute de Companie și/sau de proprietarii săi licențiați. Utilizarea Website-ului nu conferă utilizatorului niciun drept de proprietate asupra conținutului acestuia.

(b) Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea sau utilizarea conținutului Website-ului în orice alt mod fără permisiunea scrisă prealabilă a Companiei sau a proprietarilor săi licențiați.

  1. Utilizarea Website-ului

(a) Utilizarea Website-ului este permisă doar în scopuri legale și în conformitate cu acest Acord.

(b) Utilizatorii sunt responsabili pentru asigurarea confidențialității și securității informațiilor de autentificare utilizate pentru accesarea contului lor pe Website.

(c) Utilizatorii sunt responsabili pentru toate activitățile desfășurate prin intermediul contului lor pe Website.

  1. Produse și comenzi

(a) Descrierile produselor afișate pe Website sunt conforme cu caracteristicile reale ale produselor respective. Cu toate acestea, Compania nu poate garanta exactitatea sau completitudinea acestor descrieri și nu își asumă răspunderea pentru eventuale erori sau omisiuni.

(b) Compania își rezervă dreptul de a refuza sau de a anula orice comandă în orice moment, din orice motiv. În cazul în care Compania anulează o comandă, suma plătită de client va fi rambursată în întregime.

(c) Prețurile produselor afișate pe Website sunt exprimate în lei și includ TVA. Compania își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără notificare prealabilă.

  1. Livrare și returnare

(a) Detalii privind livrarea și returnarea produselor sunt specificate în Politica de Livrare și Returnare disponibilă pe Website.

  1. Limitarea răspunderii

(a) Compania nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, punitive sau de altă natură rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării Website-ului sau a produselor achiziționate prin intermediul acestuia.

(b) Compania nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele erori sau întreruperi în funcționarea Website-ului sau pentru eventualele defecte sau viruși care pot afecta echipamentele sau software-ul utilizatorilor.

  1. Modificări ale Acordului

(a) Compania își rezervă dreptul de a modifica acest Acord în orice moment și la discreția sa. Versiunea actualizată a Acordului va fi publicată pe Website și va intra în vigoare imediat. Utilizatorii sunt responsabili de revizuirea periodică a acestui Acord pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

  1. Legea aplicabilă și jurisdicția

(a) Acest Acord este guvernat și interpretat în conformitate cu legislația română. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acest Acord va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor române competente.

(b) În cazul unor eventuale conflicte sau neînțelegeri, utilizatorii sunt încurajați să contacteze Compania în vederea soluționării pe cale amiabilă.

Data de intrare în vigoare: 01.06.2023